Gå videre til indhold

Ida Benedicte om Naturkind

Vi har selvfølgelig valgt en øko-vogn til vores lille guldklump. Han skal selvfølglig ligge i de bedste materialer uden kemi og så kan vi også godt lide at den er produceret med...

Vi har selvfølgelig valgt en øko-vogn til vores lille guldklump. Han skal selvfølglig ligge i de bedste materialer uden kemi og så kan vi også godt lide at den er produceret med omtanke. Den er købt hos Pure baby, som har det skønneste udvalg både til mor og baby. De har både en webshop og to butikker. Alle barnevognene kan ses, i deres butik på Frederiksberg.

Barnevognen er virkelig let at køre med, slå sammen og har fine kort detaljer. Det er ren kræs! Vi har valgt den med det store liggemål (98cm), punkterfrie comford-hjul og 2 roterbare hjul, som gør det nemt at komme rundt, samtidig med det skaber ekstra stabilitet. Hjulene kan også låses fast, hvilket er praktisk hvis man skal køre i mere kuperet eller ujævnt terræn.
Madrassen er lavet af kokos/latex (oekotex 100), som sikre god komfort for kroppen.

Den er let at slå sammen og kan være i ret små biler. Vi har både haft den med i Zoo, Tivoli Friheden og på sommerferie uden besvær.

 

 Østrigske Naturkind har skabt den første økologiske barnevogn på markedet. Der er brugt økologisk (GOTS certificeret) bomuld som yderstof, træ og kork til bund, ryglæn og på styret. Vognen er garanteret fri for flammehæmmere, formaldehyd, phtalater og andet skidt kemi.

 

Til barnevognen har vi købt regnslag, myggenet, solskærm og lift. Vi troede faktisk ikke liften var nødvendig, men den har været så god at have. Vi har både brugt den i barnevognen, så Alberts hovede ikke susede rundt når vi kørte på grus og brosten fx.
Derudover har vi brugt den til at have ham med til bords på sommerferien og i sofaen. Liften vejer ingenting og er også let at løfte sin lille guldklump ind i, hvis han/hun sover.

 

Alt i alt en skøn barnevogn til en god pris og med fokus på det rette i forhold til komfort og miljø. Vi kunne ikke have valgt bedre og for det ikke skal være løgn har jeg faktisk fået et par søde kommentarer på den på mine lange gåture.

• En tilføjelse, den findes selvfølgelig også i det korte liggemål og som kommuniceret klapvogn.

/ Ida @idabenedicte_

Kommenter

Din email vil ikke blive vist.

Kurv

Din kurv er tom

Shop nu

Vælg muligheder