Purebaby Østerbro

Purebaby Østerbro

Purebaby er meget mere end en netforretning. Ud over vores webshop består vi af to skønne baby butikker, hvor vi med samme sortiment som på nettet sælger økologisk babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj samt et stort udvalg af økologisk tøj og produkter til mor og hjemmet. Vi tilbyder også afhentning af netordrer i en af vores to fysiske butikker. 

På Østerbro har vi en charmerende kælderbutik lige for enden af søerne. Butikken ligger i en sidegade til Østerbrogade. Om du leder efter en baby butik til indkøb af nødvendigheder til dit kommende barn eller en legetøjsbutik til indkøb af fødselsdagsgaven til den kommende weekend, kan du finde det her. 

Vi ved, at det at vælge babyudstyr, barselsgave og mere i dén dur kan være en stor opgave. Netop derfor er vi så glade for at være meget mere end en netforretning. Vi står altid klar i butikkerne til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med vores mange års erfaring indenfor økologisk og bæredygtigt babytøj, -udstyr og tilbehør. 

Purebaby
Willemoesgade 4
2100 København

Åbningstider i butikkerne
Mandag-torsdag fra 10-17:30
Fredag fra 10-18
Lørdag fra 10-15
Søndag lukket

Forretningen ligger på en sidegade til Østerbrogade. Lige for enden af søerne.

30 meter fra Østerbrogade.
200 meter fra Trianglen.
800 meter fra Østerport station.

Med bus:
Bus 23 kører lige forbi.

Med tog:
Tog til Østerport Station og følg vejledning for gående, eller tag bus 23 fra Østerport st.

Med bil:
Butikken på Østerbro er nem at komme til i bil, men parkeringsmulighederne er ofte lidt begrænsede og parkering koster penge. Er du i bil anbefaler vi at køre til butikken på Frederiksberg, hvor der er 2 timers gratis parkering og større sandsynlighed for at finde en parkeringsplads.

Med metro:
Cityring har metrostop både ved Trianglen og Østerport station. 

Gående fra Østerport Station:
Gå ad Oslo Plads og Dag Hammerskölds Allé som går over i Østerbrogade. Midt ud for søerne ligger Willemoesgade og 30 meter nede af gaden ligger Purebaby på højre hånd. (ca. tid 6 minutter.) Distancen fra Østerport station til Purebaby på gåben er cirka 800 meter. Bus 1A kører fra stationen til Purebaby.