Gå videre til indhold

Naturkind - en kemifri barnevogn

Hvordan finder man den bedste barnevogn?

Er I kommende forældre og i tvivl om, hvilken barnevogn man skal vælge
I forbindelse med køb af barnevogn kan man stille sig selv mange forskellige spørgsmål. Skal det være en barnevogn eller kombivogn? Hvor længe bruger man barnevogn? Hvornår køber man barnevogn?
Hos Purebaby forhandler vi udelukkende det østrigske barnevognsmærke Naturkind som har skabt den første og eneste barnevogn på markedet som er fri for skadelig kemi. 
Vi er stolte af at være forhandlere i Danmark og i vores butik på Frederiksberg kan du altid komme forbi for at prøvekøre en vogn, se det forskellige udstyr eller blot få svar på dine spørgsmål på hvorfor du skal vælge den populære Naturkind vogn. 
         

Derfor anbefaler vi Naturkind

Naturkind er de første barnevognsproducenter med udgangspunkt i økologi og det tætteste du kommer på en økologisk barnevogn på markedet i dag. Naturkind er nemlig den førende producent af barnevogne, klapvogne og tilbehør fri for skadelig kemi og med økologiske barnevognskasser. Den økologiske barnevognskasse består af 100% økologisk (Kba) bomuld som yderstof, KbT uld som fyldmateriale og træ og kork til bund. Din baby er derfor kun i kontakt med et et trygt og sundt sovemiljø. Et kemifrit sovemiljø finder vi yderst vigtigt i valg af barnevogn, da vi ved hvor mange timer der som oftest tilbringes i en barnevogn. Vognen er ligeledes  garanteret fri for flammehæmmere, formaldehyd, phtalater og andet skidt kemi. Lux Evo stellet kommer med SoLight Ecco hjul i 100% genbrugeligt plastik. Helt PAH-fri og phthalat-fri plastik. 

Naturkind har også vundet anerkendelse for deres engagement i kvalitet, komfort og ansvarlig produktion, og de fokuserer på at skabe innovative og stilfulde løsninger til de moderne forældre, der værdsætter både funktionalitet og økologi.

 

Lux Evo i farven Sand

Den vigtigste info om vognen: 

Til vognen er der brugt økologisk KBA - bomuld som yderstof, KbT-uld som fyldmateriale (eller bomuld for vegansk udgave), samt træ og kork til bund, ryglæn og på styret. Vognen er garanteret fri for flammehæmmere, formaldehyd, phtalater og andet skidt kemi.

Naturkind barnevognene er gennemtestede, sikre og robuste barnevogne, hvor din baby kun kommer i kontakt med naturlige og rene materialer af højeste kvalitet. 

Hos os kan du bestille de populære økologiske modeller Lux Evo og Lux Evo Max, der begge byder på en masse fordele med enten en lille eller stor barnevognskasse. Leveringstiden er som oftest 5-7 uger. 

 Naturkind - Lux Evo

Naturkind Lux Evo-barnevognen er let og praktisk, og har vundet den fornemme pris Product Design Award ved Red Dot Award 2018. 

Lux Evo-modellen er den perfekte vogn til dig, der bor i byen eller bare gerne vil have en let og kvik barnevogn. Den har to roterbare forhjul, som gør det nemt at komme rundt, selv på smalle steder. Hjulene kan selvfølgelig også låses fast, så de kun kører ligeud, hvilket er praktisk, hvis man skal køre i mere kuperet eller ujævnt terræn. Styret kan nemt justeres op og ned i højden. Vognen bremses og låses nemt med foden med et bagbremsesystem. 

Barnevognskassen har et liggemål på 77 cm og kommer med en tyk og lækker kokos/latex madras, som sikrer at dit barns ryg får den optimale støtte og komfort, samt maksimal åndbarhed. Madrassen er i fremragende kvalitet, og det er derfor ikke nødvendigt at købe ny madras til barnevognen. Der er integreret ventilation med myggenet i kalechen bagtil, der kan lynes frem ved behov. Den lille barnevognskasse har desuden to hemmelige rum til opbevaring af fx nøgler og pung. Selve barnevognskassen har vippefunktion når den er afmonteret fra stellet, samt små ben, der kan vippes ud, hvis man ønsker at den skal stå helt fast på gulvet.  Dette gør den ideel at bruge som rejseseng. 

Lux Evo-stellet kommer med SoLight Ecco hjul i 100% genbrugeligt og miljøvenligt plastik. 100% bæredygtige, PHA-fri og phthalat-fri. Hjulene er lette og modstandsdygtige overfor UV og varme. De har et godt vejgreb og har reflekser for øget sikkerhed. Vognen har en særdeles god komfort med baghjulsaffjedring og støddæmper på forgaflen. Disse funktioner beskytter blandt andet dit barn mod bump. Affjedringen kan justeres efter barnets vægt for at sikre den optimale komfort. 

Barnevognen kan let foldes sammen. En knap i hver side af stellet trykkes ind og barnevognskassen løftes ud af spænderne på stellet. Stellet slås sammen ved at trække opad i et håndtag på hver side af stellet. Selve barnevognskassen kan også foldes sammen. Dette gøres nemt ved at vippe to metalstivere inde i barnevognskassen til siden, således af kassen "falder sammen."

Naturkind Lux Evo har et meget lille pakkemål, og passer derfor perfekt i en lille bil.

 

Lux Evo Max- om barnevognskassen:

Denne ovenstående model, Lux Evo Max, er det nyeste skud på stammen af Lux Evo-modellen med en barnevognskasse med et ekstra langt liggemål på 96 cm. Den kan derfor bruges rigtig længe og har et super gennemtænkt design.

 Lux Evo Max-barnevognskassen har et tilhørende cover med ekstra højt vindsejl, der kan klappes op og knappes fast i kalechen. Derudover har den en smart solskærm, der kan lynes af og på. Begge dele sikrer ekstra god beskyttelse mod vejr og vind. Der er ligeledes integreret ventilation med myggenet i kalechen bagtil, der kan lynes frem ved behov. Vognen kommer med en tyk og lækker kokos/latex madras, som sikrer at dit barns ryg får den optimale støtte og komfort, samt maksimal åndbarhed. Vi kan varmt anbefale at man tilkøber en rullemadras for at skåne madrassen for eventuelle uheld.

Selve barnevognskassen har vippefunktion når den er afmonteret fra stellet, samt små ben, der kan vippes ud, hvis man ønsker at den skal stå helt fast på gulvet.  Dette gør den ideel at bruge som rejseseng. 

For korrekt brug og sikkerhed er det vigtigt at barnevognskassen sikres med de to sikkerhedsstropper, monteret på hhv. barnevognskassens bund og toppen af kurven under vognen.

Naturkinds barnevogne er fremstillet af rene økologiske materialer, der sikrer dit barn et trygt og sundt sovemiljø uden skadelig kemi. 

Ida Barnevogn- Et klassisk barnevognsdesign med mere funktionalitet. 

Ida barnevognen er lavet til at fungere godt i både byen og på landet. Med et klassisk flot stel design der ikke går på kompromis med praktiske egenskaber. Hjulene på stellet kan dreje, så det stadig er nemt at manøvre rundt. Hjulene kan selvfølgelig også låses fast, så de kun kører ligeud, hvilket er praktisk, hvis man skal køre i mere kuperet eller ujævnt terræn. 

Der er god afjedring på både for og baghjul, så den er behagelig for barnet at ligge i uanset terrænet. Styret kan nemt justeres op og ned i højden. Vognen bremses og låses nemt med foden med et bagbremsesystem. 

Du kan altid komme forbi vores butik og få svar på dine barnevogns spørgsmål, se de forskellige modeller og/eller få en prøvetur med vores demo. 

 

Naturkind - Ida stel eller Lux stel?

Modellen på ovenstående billede, Ida Max, er det nyeste stel vi har tilført til vores Naturkind sortiment. 

Vi vil forsøge at redegøre for de væsentlige forskelle på Ida- og Lux stellet. Den åbenlyse forskel er selvfølgelig stellets look. Ida stellet er det meget klassiske stel med 4 lige store hjul og et nostalgisk udseende over sig. Lux Stellet er mere let, praktisk og har et mere moderne by look. Fælles for de to stel er at de har drejelige forhjul, der kan låses fast til at køre ligeud efter behov. Her er det dog vigtigt at påpege at det kun er Lux stellets forhjul der kan dreje 360 grader. 

Her kommer de rene facts og specifikationer:

LUX STEL

Vægt: Alu-stel 8,2 kg.
Pakkemål:  L: 79 x B: 64 x H: 37 cm.
Afstand hjul-hjul (yderside): L: 83 cm. x B: 64 cm.
Afstand gulv til liggeflade inde i barnevognskassen: 53 cm.
Højde på styr: Justerbar fra 72 cm. til 113 cm. 
Hjul: Svingbare Solight Ecco 10" forhjul og 12" baghjul(baghjul ikke svingbare)
Affjedring: Justerbar affjedring af baghjulene (spiralfjedre) og støddæmper på forgaffel.
Praktisk og stor kurv under vognen (godkendt til 3 kg.)

IDA STEL

Vægt: 12 kg.
Pakkemål:  L: 90 x B: 61 x H: 38 cm.
Afstand hjul-hjul (yderside): L: 85 cm. x B: 61 cm.
Afstand gulv til liggeflade inde i barnevognskassen: 58 cm.
Højde på styr: Justerbar fra 69 cm. til 112 cm.
Hjul: Solight Ecco 14" Forhjul er let drejelige.  
Affjedring: Blød gynge affjedring på alle hjul.
Praktisk og stor kurv under vognen (godkendt til 5 kg.)

 

Kommenter

Din email vil ikke blive vist.

Kurv

Din kurv er tom

Shop nu

Vælg muligheder