Leveringsbetingelser

Fragt og levering
Purebaby.dk tilbyder forsendelse med GLS med følgende leveringsmuligheder:

  • 39 DKK GLS uden omdeling, levering til selvvalgt GLS pakkeshop. Gratis ved køb over 500 DKK.
  • 39 DKK GLS erhverv, levering til firmaadresse.
  • 55 DKK GLS med omdeling, levering til din adresse.
  • 0 DKK afhentning i en af vores butikker i København 

Varer afsendes normalt indenfor 1-3 hverdage. Skulle der mod forventning være længere afsendelsestid, får du besked herom pr. mail. GLS leverer normalt indenfor 1-2 hverdage. Kontakt os på kundeservice@purebaby.dk, hvis du ikke har modtaget din pakke 2 hverdage efter pakken er afsendt, så vi kan finde ud af, hvad der er sket.

Er du interesseret i en fast fuldmagt hos GLS, kan du søge den HER. En fast fuldmagt giver GLS lov til at stille din pakke ved døren selvom at du ikke er hjemme, og du behøver ligeledes ikke at kvittere for pakken.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/  

Bestilling til udlandet
Purebaby.dk tager gerne imod bestillinger til udlandet. Ved bestillinger til udlandet sendes en e-mail til kundeservice@purebaby.dk
Fragtpriser til udlandet udregnes i henhold til GLS’ gældende priser.
Ved leveringer uden for EU, fratrækkes dansk moms med det samme. Det pålægges kunden selv at betale moms/skat i de enkelte lande.

Levering til udlandet
Purebaby.dk sender bestillinger til alle lande hvortil GLS leverer. Forsendelsestiden hertil afhænger af det enkelte land. Forsendelser til Europa tager typisk 2-3 hverdage, mens forsendelser uden for Europa typisk tager 3-5 hverdage. Der må forventes længere leveringstid til Grønland og Færøerne grundet skibsfragt.

Levering til anden modtager
Vi sender gerne din ordre som gave, direkte til modtageren. Skriv blot dette i kommentarfeltet, så sørger vi for at sætte byttemærker på varerne og pakker dem fint ind. Du er også velkommen til at skrive en hilsen, som vi derefter skriver på et kort og vedlægger i pakken.