Purebaby Frederiksberg

Purebaby er meget mere end en webshop. Vi består også af en butik, hvor vi med samme sortiment som på nettet sælger økologisk babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj samt et stort udvalg af økologisk tøj og produkter til mor og hjemmet. Vi tilbyder også afhentning af netordrer i vores fysiske butik.

Du kan både returnere eller ombytte ordre købt på vores hjemmeside i butikken. Hvis varen er købt på nettet, vil beløbet blive returneret til samme kort, som det er betalt med. Hvis dette ikke ønskes kan beløbet gives på tilgodebevis i stedet. 

På Frederiksberg har vi en stor butik placeret midt på Falkoner Allé mellem Frederiksberg Centeret og Godthåbsvej. Om du leder efter en baby butik til indkøb af nødvendigheder til dit kommende barn eller en legetøjsbutik til indkøb af fødselsdagsgaven til den kommende weekend, kan du finde det her. Det er desuden i vores butik på Frederiksberg, at du kan komme forbi og se og prøvekøre de fine økologiske vogne fra Naturkind, og her du finder det største udvalg af tilbehør til vognene. 

Vi ved, at det at vælge barnevogn, barselsgave og mere i dén dur kan være en stor opgave. Netop derfor er vi så glade for at være meget mere end en webshop. Vi står altid klar i butikkerne til at hjælpe, rådgive og vejlede dig med vores mange års erfaring indenfor økologisk og bæredygtigt babytøj, -udstyr og tilbehør. 

Purebaby
Falkoner Allé 39
2000 Frederiksberg

Åbningstider i butikkerne
Mandag-torsdag fra 10-17:30
Fredag fra 10-18
Lørdag fra 10-15
Søndag lukket

Forretningen ligger midt på Falkoner Alle, mellem Frederiksberg centret og Godthåbsvej.

350 meter fra Metroen Frederiksberg og 350 meter fra Metro st. Aksel Møller Have 

Med bus:
Buslinje 18 holder lige ved Purebaby på Falkoner Alle. Bus 2A holder ved krydset på Godthåbsvej og Falkoner Allé. Derfra tager det 5 min. at gå.

Med Metroen:
Butikken ligger 350 meter fra Metrostoppet “Frederiksberg” (lige ved Frederiksberg Centeret) og 350 meter fra Metro st. Aksel Møller Have.

Gående fra Frederiksberg Centeret:
Gå ned af Falkoner Allé i retning mod Nørrebro. Purebaby ligger på venstre hånd cirka 500 meter nede af gaden.

Med bil:
Butikken på Frederiksberg er det oplagte valg, hvis man kommer i bil. Her er rigtig gode parkeringsmuligheder, da det ofte er muligt at finde en plads i sidegaderne til Falkoner Allé.