Retur og bytte

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, returneres ikke.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage, med tilhørende originale mærkater og prismærke.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af vare.

Ombytning af vare
Ønsker du at ombytte en vare, skal den vare du ønsker at returnere, være i ubrugt og salgsbar stand med tilhørende originale mærkater og prismærke. Kommer varen i emballage, skal varen returneres i original og intakt emballage.

Når du ønsker at ombytte til en anden vare, er det letteste og hurtigste, at du straks lægger en ny ordre i webshoppen og herefter sender varen retur som anvist ovenfor. På denne måde, sikrer du dig at den eller de varer du ønsker at ombytte til, stadig er på lager og afsendes hurtigst muligt. Når vi har modtaget din returpakke, overfører vi pengene tilbage din konto.

Purebaby ApS
Falkoner Allé 39
2000 Frederiksberg

Køb og ombytning af gaver
Har du fået en gave med byttemærke på, kan varen byttes til andre varer eller pengene kan returneres inden for 30 dage fra modtagelsen. Gælder ikke udsalg, der er 14 dages fuld returret. 
Ønsker du at købe en vare i webshoppen, som skal gives som gave, så anfør i kommentarfeltet hvornår gaven skal gives. Så forlænger vi så vidt muligt byttefristen herefter. Skriv også gerne om du ønsker gaven pakket ind.
Har du modtaget en gave købt i webshoppen, uden byttemærke på, er du velkommen til at kontakte os pr. mail på kundeservice@purebaby.dk.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Purebaby ApS
Falkoner Allé 39
2000 Frederiksberg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Personoplysninger
For at du kan handle hos purebaby.dk har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Email adresse

Vi foretager udelukkende registreringen med det formål at kunne levere ordren til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Personoplysningerne registreres hos The Purebaby ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.purebaby.dk er Pia Jacobsen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@purebaby.dk.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail-adresse. E-mail-adressen videregives ikke til andre.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kundeservice@purebaby.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
via Klageportalen for Nævnenes Hus.

www.forbrug.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Purebaby ApS

Falkoner Allé 39

2000 Frederiksberg

kundeservice@purebaby.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________

 

Bestilt den: _____________________  Modtaget den: _________

 

Forbrugerens navn: __________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  __________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: ______________________________      Dato: _____

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)