Retur og bytte

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@purebaby.dk 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du kan bestille din returlabel her: Returportal. (Åbner i en ny fane)

 Det koster 39 kr. at benytte den.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage, med tilhørende originale mærkater og prismærke.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af vare.

Ombytning af vare
Ønsker du at ombytte en vare, skal den vare du ønsker at returnere, være i ubrugt og salgsbar stand med tilhørende originale mærkater og prismærke. Kommer varen i emballage, skal varen returneres i original og intakt emballage.

Når du ønsker at ombytte til en anden vare, er det letteste og hurtigste, at du straks lægger en ny ordre i webshoppen og herefter sender varen retur som anvist ovenfor. På denne måde, sikrer du dig at den eller de varer du ønsker at ombytte til, stadig er på lager og afsendes hurtigst muligt. Når vi har modtaget din returpakke, overfører vi pengene tilbage din konto.

Purebaby ApS
Falkoner Allé 39
2000 Frederiksberg

 

Køb og ombytning af gaver
Har du fået en gave med byttemærke på, kan varen byttes til andre varer eller til et tilgodebevis inden byttefristen udløber, som fremgår af datoen på byttemærket.
Ønsker du at købe en vare i webshoppen, som skal gives som gave, så anfør i kommentarfeltet hvornår gaven skal gives. Så forlænger vi så vidt muligt byttefristen herefter. Skriv også gerne om du ønsker gaven pakket ind.
Har du modtaget en gave købt i webshoppen, uden byttemærke på, er du velkommen til at kontakte os pr. mail på kundeservice@purebaby.dk.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Purebaby ApS
Falkoner Allé 39
2000 Frederiksberg
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Har du ikke mulighed for at printe returseddel ud, vedlægges en note med navn, adresse, mailadresse, telefonnummer og ordrenummer, samt besked om, at pengene ønskes refunderet.
Send os gerne en mail på kundeservice@purebaby.dk, så vi kan holde øje med, at returpakken dukker op.