Gå videre til indhold
PurebabyPurebaby

Klar til sommerferie med en baby?

Sommerferie med din baby?

Det er ferietid og vi skal have pakket kufferterne. Her er vores anbefalinger til en baby på sommerferie.

Strandtid:

Står ferien på strandtid anbefaler vi det blødeste, økologiske håndklæde fra Bo Weevil til strandture eller blot sommerbad i en balje på græs. En solcreme er nødvendig hvis din baby er ældre og aktiv ude i solen. Lidt fint badelegetøj til underholding i naturgummi fra Natruba og så en solhat du lige nu kan finde nedsat med 40%.  Hvis din baby stadig er lille,  er skygge og en tildækket krop i let sommertøj vejen frem.

Pusletid:

Den smukke toilettaske fra Lalaby kan bruges som pusletaske på farten. Det dertilhørende pusleunderlag er oplagt til at danne grundlag for flytbar pusleplads, fold det ud i bagagerummet, på græsplæner eller andre steder der skal nødskiftes på turen. En babybørste er god til at holde styr på det flyvske sommerhår(eller arp). Og stofbleer. Altid stofbleer. Cam Cams er fine og i en høj kvalitet.

Sovetid:

Vi elsker det smukke, økologiske Liberty sengebetræk, brug det med eller uden dyne alt efter varmetemperaturen. Hertil en trofast, superhelte bamsehund der kan følge babyet igennem livet og de mange kommende ferier. Tilsæt en fin grøn sut.  (Husk flere end en sut)

Spisetid:

Hvis din baby er parat til at spise vil vi anbefale smoothiebags fra Haps til turen/ferien. Her kan I selv sammensætte næringsrige måltider, mose jeres rester og så er I klar når sulten melder sig på turen. Silikonen fra Mushie er perfekt at medbringe i sommerhuse/hoteller osv. Det vejer intet og er genkendeligt for barnet i nye omgivelser.

Legetid:

En fin jordbærrangle i det danske sommerland samt en hyggelig bog med farlige dyr og så sæbebobletid. Så er ferielykken gjort.

Så er der ikke andet tilbage end at ønske jer en rigtig god og rolig sommerferie☀️
Kommenter

Din email vil ikke blive vist.

Kurv

Din kurv er tom

Shop nu

Vælg muligheder